1 | ||
P(A0) = | ||
8 |
3 | ||
P(A1) = | ||
8 |
3 | ||
P(A2) = | ||
8 |
1 | ||
P(A3) = | ||
8 |
1 | ||
P(K0) = | ||
16 |
4 | ||
P(K1) = | ||
16 |
6 | ||
P(K2) = | ||
16 |
4 | ||
P(K3} = | ||
16 |
1 | ||
P(K4) = | ||
16 |
1 | 1 | 3 | 4 | 3 | 6 | 1 | 4 | |||||||||
* | + | * | + | * | + | * | = | |||||||||
8 | 16 | 8 | 16 | 8 | 16 | 8 | 16 |
1+12+18+4 | 35 | ||
= | |||
128 | 128 |
23*24 | ||
|Ω| = | = 26 = 64 | |
2 |
1*1+3*4+3*6+1*4 | 35 | |||
|A| = | = | |||
2 | 2 |
35 | ||
P(A) = | ||
2*64 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |