matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
Agata:
Wyznacz miarę kąta nachylenia do osi OX prostej przechodzącej przez dwa punkty o współrzędnych : (−3
√
3
,
√
3
− 3 ) i (6 ,3
√
3
)
10 mar 14:32
Blue Velwet:
3
√
3
−(
√
3
−3)
2
√
3
+3
12+9
√
3
tgα=
=
=
6+3
√
3
6+
√
3
33
10 mar 16:11