matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
cc
Tomekatomek:
sin3x = 0 sin3x = π 3x = π x= π/3 w odp jest 2π/3 dlaczego ?
8 mar 22:20
Krzysiek60:
sin3x=0 3x=0+2kπ 3x= 2kπ x=
8 mar 22:24
Krzysiek60:
sin0≠π
8 mar 22:25