matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zamień podstawy
Kuba:
Jak zamienić
√
3
= by przy podstwie była 9
8 mar 17:38
Basia:
√
3
= 3
1/2
= (9
1/2
)
1/2
= 9
1/4
8 mar 17:40
Kuba:
dziękuje Pani
8 mar 17:41
Kuba:
Wszystkiego Najlepszego w Dniu Kobiet
8 mar 17:41
Basia:
Dziękuję
8 mar 17:54