matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
:):
2Ix−2I+Ix+1I=3 wyszlo mi 3 przedzialy (−∞,−1) <−1,2) <2.+∞) x=0 nei nalezy x=0 nalezy x=2 nalezy
7 lut 17:59
:):
7 lut 18:07
Godzio:
2
o
<−1,2) −2x+4 +x+1= 3 −x + 5 = 3 −x = −2 x=2 nie należy reszta ok
7 lut 18:10