matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie trygonometryczne
3132:
2
sin(x−
π)=0
3
6 mar 18:50
annabb:
x=2π/3 +kπ
6 mar 18:52
3132:
chodzi mi o rozwiązanie nie wynik
6 mar 18:52
PW:
Jak każde typu sinα=0.
6 mar 18:52
annabb:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1571.html
6 mar 18:54