matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomoże ktoś ?
Shopen:
Liczba 0, 04
1
7
+ 0, 04
1
7
+ 0, 04
1
7
+ 0, 04
1
7
+ 0, 04
1
7
jest równa A) 0, 2
3
4
B) 0, 2
3
2
C) 5
−
3
3
D) 5
−
3
5
3 mar 14:40
Basia:
4
1
5*1
17
= 5*0,04
17
= 5*(
)
17
= 5*(
)
17
=
=
100
25
(5
2
)
17
5
1
= 5
−33
5
34
3 mar 14:58
Shopen:
Dzieki
3 mar 15:22