Funkje
Mat: Jaka jest wartość funkcji f(x) {x−3} należy wartość
A (2,−1)
B (5,2)
C (3,0)
D (9,3)
1 mar 11:28
Jerzy:
Przepsz porządnie treść.
1 mar 11:29
Mat: F(x) = √x−3 *
1 mar 11:31
aniabb:
jeśli tylko zabrakło p z przodu czyli f(x)= √x−3 to odp C
1 mar 11:31
aniabb:
jeśli z przodu miałoby być −1 czyli f(x)= −1{x−3} to odp A
1 mar 11:31
aniabb: jeśli to miał być zwykły nawias f(x)=(x−3) to odp B
1 mar 11:33
Mat: To 1 dziękuje
1 mar 11:33
aniabb: jeśli to miał być zwykły nawias zabrakło /2 f(x)=(x−3)/2 to odp D
1 mar 11:34