10 | ||
dla Δ>0 2 rozwiązania − m∊(−∞;− | ) ∪ (1;+∞) \{5} | |
3 |
10 | ||
dla Δ=0 1 rozwiązanie − m=1 ∨ m=− | ||
3 |
10 | ||
dla Δ<0 0 rozwiązań − m∊(− | ;1) | |
3 |
10 | ||
od −∞ do − | oraz od 1 do +∞ przyjmuje wartość 2 z jednym punktem, który nie należy do | |
3 |
10 | ||
od dla m=1, − | oraz 5 stawiasz "kropkę" na wykresie tam, gdzie przyjmuje wartość 1 | |
3 |
10 | ||
A dla przedziału m∊(− | ;1) linia pokrywa się z osią OX (y=0) | |
3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |