matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcja
Karolina:
Rozwiąż równanie 2x+ x−1/2 = 0
27 lut 14:16
the foxi:
1
2x+x−
=0
2
1
3x=
2
1
x=
6
27 lut 14:23
kochanus_niepospolitus:
x−1
czemu ja czuję tutaj: 2x +
= 0
2
27 lut 14:43
Dobra kawa:
Rozwiazane jest dobrze.
27 lut 14:46