liczba... jest równa ?
Enio: log32*log43*log54*...*log98 =?
26 lut 17:31
Eta:
| log2 | | log3 | | log4 | | log5 | | log6 | |
| * |
| * |
| * |
| * |
| * |
| log3 | | log4 | | log5 | | log6 | | log7 | |
| | log7 | | log8 | | log2 | |
* |
| * |
| = |
| =log92=0,5log32 |
| | log8 | | log9 | | log9 | |
26 lut 17:37
Krzysiek60: = log3√2
26 lut 17:40
Enio: odpowiedzi są takie:
2log23
1/log92
1/2log92
log32/2
26 lut 17:48
Basia: @{P{Enio]] a ile to jest 0,5? jak myslisz?
| | 1 | | log32 | |
0,5*log32 = |
| *log32 = |
| |
| | 2 | | 2 | |
26 lut 18:38
Eta:
Hej
Basia 
Jak widać najtrudniej było odgadnąć,że
26 lut 18:40