matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
n^2 * p{n} = czy to jest n ?
Marta:
n
2
*
√
n
= czy to jest n ?
24 lut 15:19
Timor i pumba:
n
2
*n
1/2
= n
2+1/2
= dokoncz dzialania na potegach
24 lut 15:32
Janek191:
n
2
*
√
n
= n
2
*n
0,5
= n
2,5
24 lut 15:32