matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sad
sda:
2
∫
x
1/3
22 lut 14:47
sda:
lnx
1/3
?/
22 lut 14:47
Janek191:
= 2 ∫ x
−
1
3
dx =
22 lut 14:49
sda:
czemu do −1/3 ?
22 lut 14:51
Janek191:
1
= a
−1
a
22 lut 14:53
sda:
a tak czyli odp 3x
2/3
?
22 lut 14:54