matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcje...
Nita:
funkcję liniową, której dziedziną jest zbiór liczb rzeczywistych, opisano tabelką : x = −2, y=7 x =−1, y=5 x = 2, y=−1
6 lut 21:44
walet:
i co z tego?
6 lut 22:39
Basia:
na pewno trzeba napisać jej wzór
7 lut 06:11