matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sd
sda:
lnx=
√
8
jak wyliczyc x?
20 lut 19:12
Basia:
z definicji logarytmu x = e
√
8
= e
2
√
2
i tyle
20 lut 19:14
sda:
ale skad e?
20 lut 19:19
sda:
a wiem
20 lut 19:20
sda:
dzieki
20 lut 19:20