matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
Dickens:
krzywą (x
2
+y
2
)
3
= 4a
2
xy(x
2
−y
2
), a>0 zapisać we współrzędnych biegunowych
20 lut 18:10
Basia:
x=r*cosα y=r*sinα podstawiaj i licz
20 lut 18:28
Benny:
r
2
=a
2
sin4α
20 lut 18:31