matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ktoś cos ??
Jasiuo:
2(
3
√
64
−
√
3
4
) razy (3
3
√
8
− 2
5
√
−1
)
19 lut 19:17
Eta:
3
√
64
=4 ,
3
√
8
=2
5
√
−1
=−1 (
√
3
)
4
=3*3=9 i licz........................
19 lut 19:21
Jasiuo:
Dziękuje
19 lut 19:23
Eta:
19 lut 19:23