matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sad
sda:
wyznacz x y i z z tego układu
⎧
2x+2xz=0
⎨
2y+2yz=0
⎩
x
2
+y
2
+16=0
19 lut 16:53
sda:
?
19 lut 17:02
sda:
?
19 lut 17:16
Eta:
Ten układ jest sprzeczny bo 3/ x
2
+y
2
+16≠0
19 lut 19:12