matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kresy
Agata:
Dla następujących zbiorów: a) A={n/m: 1<=n,m<=100, n≡1(mod 3), m≡3(mod4)}; b) B={n/m: n,m e N, m=n+1} wyznacz kresy posługując się definicją. Proszę o pomoc.
18 lut 12:54
Agacia:
?
18 lut 18:18