licznik | ||
Zapisz to poprawnie. Użyj nawiasów lub U{licznik} {mianownik} | , bez spacji | |
mianownik |
2 | |
√2+√3−1 |
2 | 2 | (√2+√3)+1 | |||
= | * | = | |||
√2+√3−1 | (√2+√3)−1 | (√2+√3)+1 |
2*(√2+√3)+2 | 2√2+2√3+2 | |||
= | = | = | ||
(√2+√3)2−12 | 2−2√2√3+3−1 |
2√2+2√3+2 | 2√2+2√3+2 | 4+2√6 | ||||
= | = | * | = | |||
4−2√2√3 | 4−2√6 | 4+2√6 |
[2√2+2√3+2]*[4+2√6] | ||
= | =... | |
16−4*6 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |