matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Kinia:
OBLICZ
√
3
arccos1 * arccos
= ?
2
16 lut 20:34
Janek191:
= 0, bo arccos 1 = 0
16 lut 20:39
Kinia:
a mogłbyś to troszkę rozpisać
tak krok po kroku
16 lut 20:44
Kinia:
ok nie było pytania
16 lut 20:46