matematykaszkolna.pl
Zdanie logiczne 1+1=5 po ug i tak nie ma pracy: Witam, mam problem ze zdaniem logicznym które brzmi tak: Jeśli Jan nie jest mąry, to jeśli Jan jest mądry, to 1+1=5 Zapisałbym to jako: p − Jan jest mądry ~q − 1+1=5 ~p−>(p−>~q) i mam wątpliwości co do tego q, czy powinno być z negacją, czy bez? Z góry dziękuję za odpowiedź
16 lut 15:38
q: obojętnie
16 lut 15:46
po ug i tak nie ma pracy: dzięki! emotka
16 lut 15:50
Doktorant: Czemu uważasz, że po UG nie ma pracy? Doktorant UG.
16 lut 15:51
po ug i tak nie ma pracy: Praca jest, jednak jest tam masę niesprecyzowanych zadań (nie mówię o tym), a wykładowcy robią co chcą.
16 lut 16:05
Doktorant: Jaki wydział? Ja studiowałem na Matematyki, Fizyki i Informatyki. Teraz jestem na Instytucie Informatyki.
16 lut 16:10
po ug i tak nie ma pracy: również MFI
16 lut 16:15
sd: Żadna uczelnia nie zagwarantuje Ci pracy a już szczególnie śmieszą mnie takie świeżaki co chcieliby po 300 tysiące na start mając tylko wiedze teoretyczną generalnie jak masz łeb na karku to prace znajdzie sie bez problemu i nie ma co zwalać na uczelnie. Tylko brać się do roboty nabuwać doswiadczenia i praktyki w zawodzie a nie jęczeć że nie ma pracy
16 lut 18:25
Blee: UG To który uniwerek?
16 lut 18:27
Blee: Bo jak Gdański −−− to wybacz, ale praca jest, o ile się nie kończy studiów ze średnią 3.01
16 lut 18:28