1 | 2 | |||
P(A')= | P(A)= | |||
3 | 3 |
P(B∩A) | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | |||||||
P(B|A)= | = | P(B∩A)=P(A)* | = | * | = | |||||||
P(A) | 4 | 4 | 3 | 4 | 6 |
P(B∩A') | 3 | 3 | 1 | 3 | 1 | |||||||
P(B|A')= | = | P(B∩A')=P(A')* | = | * | = | |||||||
P(A') | 5 | 5 | 3 | 5 | 5 |
1 | 1 | 11 | ||||
P(B)=P(B∩A')+P(B∩A)= | + | = | ||||
6 | 5 | 30 |
P(B∩A) | 16 | |||
P(A|B)= | = | =... | ||
P(B) | 1130 |
2 | 11 | 1 | ||||
P(AUB)=P(A)+P(B)−P(B∩A)= | + | − | = | |||
3 | 30 | 6 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |