matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to zrobić
tosia:
jeżeli x−y=−5 i x+y=11 to wartośc wyrażenia x
2
−y
2
=?
6 lut 16:07
driver:
(x−y)*(x+y)= x
2
− y
2
=.......
6 lut 20:25
Godzio:
https://matematykaszkolna.pl/forum/36989.html
6 lut 20:30