pochodna
Helena Paździochowa: | | d3f | |
Moja sąsiadka Halina Kiepska się pyta ile wynosi pochodna |
| funkcji |
| | dxdy2 | |
f(x,y)=4x
2sin5x
3y
5
13 lut 19:49
może Ferdek wie: ? ? ?
13 lut 19:50
Helena Paździochowa: Ferdek nie wie siedzi teraz znowu przed telewizorem i pije mocnego fula
13 lut 19:51
Helena Paździochowa: Halo! !
13 lut 20:08
yy:
policz pochodna po igreku
z wyniku policz jeszcze raz pochodna po igreku
a potem z wyniku po iksie
i tyle.
13 lut 20:52
piotr: f(x,y)=4x2 sin(5x3) y5 ?
13 lut 21:41
Helena Paździochowa: nie f(x,y)=4x2sin(5x3y5)
13 lut 22:35