matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
QWERTY:
3
x
11−x
+
=
x
2
−1
x−1
x+1
11 lut 21:43
QWERTY:
już wiem
11 lut 21:48
krzyś:
11 lut 21:50
QWERTY:
5
>1
p
D=R−{0}
5
>1 | *p
2
p
5p>p
2
0>p
2
−5p 0>p(p−5) x
1
=0 tu będzie lub czy i x
2
=5 x∊(0,5) dobrze ?
11 lut 22:39
QWERTY:
x z p pomyliłem
11 lut 22:40
Eta:
5−p
>0 /*p
2
p
(5−p)*p>0 p∊(0,5)
11 lut 22:46
QWERTY:
czemu
mi nie wyszło
11 lut 23:00
QWERTY:
tu zrobiłem tak samo i wyszło dobrze z odpowiedzią
m
≥2 |*(m−2)
2
m−2
11 lut 23:03