matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaż, że
kamil170:
√
6−2
√
5
+ 2(
4
√
5
+1) = (1+
4
√
5
)
2
9 lut 13:18
Blee:
6 − 2
√
5
= 5 − 2
√
5
+ 1 = (
√
5
− 1)
2
9 lut 13:27
kamil170:
dziękuję mistrzu
9 lut 13:30