matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprzeczny układ równań.
qwert:
Podaj przykład sprzecznego układu trzech równań liniowych o dwóch niewiadomych.
8 lut 21:11
Basia:
x+y=1 x−z=1 y+z=1
8 lut 21:16
Adamm:
miały być 2 niewiadome x=0 x=1 y=1
8 lut 21:41