matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
z
QWERTY:
wyznacz sumę zbiorów a i b jeśli A={x: x=2n ∧ n∊C} B={x: x=2n+1 ∧ n∊C} nie rozumiem tego
7 lut 01:21
bezendu:
A−zbiór liczb parzystych B−zbiór licz nieparzystych A∪B=zbiór liczb całkowitych
7 lut 01:28
QWERTY:
x
√
3
+
√
3
=x+3
7 lut 02:11