matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Asymptoty ukośne
as:
Czy asymptoty ukośne obowiązują/pojawiają się na maturze rozszerzonej?
5 lut 14:41
Qulka:
https://matematykaszkolna.pl/strona/4989.html
5 lut 15:01
Qulka:
strona 44 i 46 (i te kilka dookoła jak chodzi o inne działy )
http://www.bc.ore.edu.pl/dlibra/docmetadata?id=229&from=pubindex&dirids=16&lp=6
5 lut 15:04