1 | ||
F'(x)=√1+2x2+ | *2x2. | |
√1+2x2 |
x√1+2x2−6 | ||
limx→2 | ||
x−2 |
x2(1+2x2)−36 | ||
limx→2 | ||
(x−2)(x√1+2x2+6) |
x2(1+2x2)−36 | ||
limx→2 | ||
(x−2)(x√1+2x2+6) |
(2x2+9)(x2−4) | ||
limx→2 | ||
(x−2)(x√1+2x2+6) |
(2x2+9)(x−2)(x+2) | ||
limx→2 | ||
(x−2)(x√1+2x2+6) |
(2x2+9)(x+2) | ||
limx→2 | ||
(x√1+2x2+6) |
17·4 | 68 | |||
= | = | |||
2·3+6 | 12 |
17 | ||
= | ||
3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |