2 lut 18:32
iteRacj@: sprawdziłam tylko pierwszą stronę
zad.1 OK
zad.2 nie napisałeś/aś co jest rozwiązaniem, napisz wyrażnie, że zbiór pusty
na rysunku masz zbiory rozłączne, tak? opisz to i napisz rozwiązanie
2 lut 22:11
iteRacj@: na stronie drugiej
zad.3 lepiej skracać wyłączając h przed nawias
zad.4 pochodna ma inną postać iloczynową
f'(x) = −9x2+8x+1 = −9x2+9x−x+1 = −9x(x−1)−1(x−1)= (−9x−1)*(x−1) = −(9x+1)*(x−1)
czyli wynik do poprawienia
2 lut 22:27
iteRacj@: strona trzecia
zad.5 nie widzę, obcięty początek polecenia
zad.6 do dziedziny nie należy również 1 a miało należeć, cztery punkty przegięcia a nie dwa
zad.7 OK
2 lut 22:36
Vobro: Ok, dziękuję bardzo
2 lut 23:09