matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz asymptote poziomą funkcji
żyto33:
2x
2
+ 3
y=
3x
2
+5
2 lut 13:08
PW:
2
Prosta o równaniu y=
.
3
2 lut 13:10
Eta:
y=2/3
2 lut 13:10
Eta:
1:1
2 lut 13:11
Maciess:
W poziomych liczyło się granice w
∞
tak?
2 lut 14:12