matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomozecie?
piotrek:
1/2
3
x
+3*8
−
2
/
3
x
−4=0
2 lut 10:28
Krzysiek60:
1
= 2
−1
2
8= 2
3
2 lut 10:31
Blee:
Po zamianie jak pokazal Krzysiek robisz analogiczne podstawienie do tego co pokazalem w blizniaczym zadaniu. UWAGA
Analogiczne nie znaczy 'takie samo'
2 lut 10:32