matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
mateusz:
Całka
1
∫
√
4x−x
2
31 sty 18:42
karty do gry :
x = 2t + 2
31 sty 18:44
mateusz:
?
31 sty 20:38
mateusz:
halo
1 lut 11:15
jc:
4x−x
2
=4−(x−2)
2
=4[1−(x/2−1)
2
] całka = arcsin (x/2−1)
1 lut 11:28
mateusz:
dzięki
1 lut 13:56