Ciagi
Krzysiek60: Dobry wieczor
Milu 
Zastananwiam sie nad cwiczeniem nr 2 strona 90
czy to bedzie dla ujemnych
a
n= 2k i k∊C
−
bn= 2k+1 i k ∊C
−
31 sty 18:34
Mila:
Dobry wieczór
Krzysiu
Tak.
31 sty 18:41
Krzysiek60: Milu 
W ogole chcialbym z tych ciagow te wszystkie cwiczenia przerobic
Cwiczenie nr 3
Wezmy d) a
n= −2n
On zaczyna od zera z tego co zobaczylem
a
0=0
a
1= −2
a
2= −4
a
3= −6
a
4= −8
To beda parzyste
ale np e)
a
n= sin n
a
0= sin0
a
1= sin 1
a
2= sin2
a
3= sin3
a
4= sin4
O co mu chodzi z tym wykresem w przedziale <0,10> skoro tutaj mamy radiany ?
31 sty 18:52
Krzysiek60: Bo skoro 1 rad ≈57o to juz sie w tym przedziale nie miesci
31 sty 19:18
Mila:
π≈3.14
10 "trochę" większe od (3*3,14)
radzę Ci opuścić ten punkt.
31 sty 19:28
Krzysiek60: Dobrze . tak zrobie .
31 sty 19:38
Metis:
2 lut 00:56