matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
odpowiedź uzasadnij
alinka:
Na płaszczyźnie dane są cztery różne punkty K.L.M.N . Punkt L jest środkiem odcinka KM , oraz KL=LM=LN=13 . Wtedy MN JEST RÓWNE? odpowiedź uzasadnij
31 sty 15:57
alinka:
up
1 lut 17:32