pomoc z granica funkcji
ozi:
a)
b)
| | √1+sinx−√sinx | |
lim x→0 |
| |
| | 1−tgx | |
5 lut 15:23
Megagosu: Nawet ja kozak z matmy nie wiem jak to zrobić
5 lut 15:37
f: gdzie fota?
5 lut 15:51
WillyCoyote: Kurde u nas na studiach uczymy sie dopiero dodawac

/
5 lut 15:59
LORD MEGAGOSU: a)0 widac golym okiem
b) Po podstawieniu przeciez jest 1....
5 lut 16:04
eee synek: Nie ma takiego uczenia!
Dziekuje, dobranoc.
5 lut 16:36
szatan: a) +inf
b) cos*(shit)/cos−sin = cosx/(cos−sin)*(sqrt(1+sinx)+sqrt(sinx)) = 1/1*1 = 1
5 lut 19:38
szatan: sor a) 0
5 lut 19:43