matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bryła, obrót wokoł osi OX
jasiu motopompa:
Obliczyć objętość bryły powstałej przez obrót obszaru ograniczonego przez poniższe krzywe wokół osi OX. y = ln x, y = 1, x = e
2
Co to za zadanie
Pomoże ktoś?
28 sty 11:27
jasiu motopompa:
ratunku
29 sty 19:21