Granica
Krzysiek60: Ostatnia na dzisiaj granica
Jesli bedzie dobrze to druga zalatwie tak samo
| x2−a2 | | x2−a2 | |
lim x→a |
| = lim x→a |
| = lim |
| sin(x−a) | | | |
26 sty 19:57
Eta:
ok "ma...ku"
26 sty 19:59
Janek191:
![emotka](emots/1/mruga.gif)
Wynik dobry. Zapis niekoniecznie.
26 sty 20:00
Krzysiek60: Dziekuje
![emotka](emots/1/wesoly.gif)
I witam serdecznie
26 sty 20:01
Eta:
| (x−a)(x+a) | |
f(x)= |
| |
| sin(x−a) | |
lim x→a f(x) = 1*(a+a)=2a
26 sty 20:03
Krzysiek60: Zapomnialem o tej 1 zeby napisac
26 sty 20:05
Eta:
Co tak szybko "urosłeś" ?
26 sty 20:08
Janek191:
Dopisał 0 na końcu, a zero to nic
26 sty 20:10
Krzysiek60: Nawet rodzice mi mowili ze rosne jak na drozdzach
26 sty 20:11