matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
....
ania:
4sin
2
x=3 ctg(x−pi/4)=
√
3
tg
3
x=tgx cos
2
2x + 4 cos
2
x = 2 Rozwiazac równania
26 sty 15:24
Krzysiek60:
tg
3
x−tgx=0 tgx(tg
2
x−1)=0 stad tgx=0 lub tg
2
x−1=0 Rozwiazanie dla Ciebie
26 sty 17:05