matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
HELP
seba:
C Czemu wypisuje 1? #include <stdio.h> int main(void){ int i,j,k; i=j=6; k=7; printf("%d\n",i−7&&j++); return 0; }
25 sty 20:20
seba:
juz wiem, bo jest wykonowana najmniejsza knonieczna ilosc operacji
25 sty 20:24