ułamek prosty
Tomaj: | | 1 | |
Czy wyrażenie |
| jest ułamkiem prostym? Jeżeli tak to jakiego rodzaju? Podaj |
| | −x2−2x+3 | |
rodzaje ułamków prostych i sposób rozpoznawania.
Zadanko z egzaminu
4 lut 19:42
Tomaj: potrafi ktoś?
4 lut 19:58
hesia:
dla mianownika policz deltę i rozłóż na czynniki
4 lut 20:00
Tomaj: można prosic o pełną odpowiedz na moje zadanie?
4 lut 20:55
Tomaj: Bogdan prosiłbym jeszcze o pomoc w tym bo hesia za bardzo to mi nie pomogła
5 lut 00:53
Mickej: zapytaj google co to jest ułamek prosty i się zastanów
5 lut 00:57
5 lut 00:58
Godzio: jak ja lubie takie komentarze "bo
hesia za bardzo to mi nie pomogła", tak chce mi się
śmiać że nie moge

Ps. albo wikipedie
5 lut 00:58
Bogdan:
Czekają na gotowe, zero własnej inicjatywy
5 lut 00:59
Tomaj: Człowieku gdybym nie patrzył w google i nie próbował tego sam rozwiązać to bym tu wogole nie
napisał ale próbowałem i nie wiem!Nie jestem orłem z matematyki jak WY! Dlatego napisałem!
Własna inicjatywa jest, tylko chętni do pomocy pozjadali wszystkie rozumy
5 lut 01:09
kdkdk: 3/4=1/6+1/?+1/?
22 wrz 19:27
sfdsf: ≥≥≥≥≥≥≤≤∞∞∞Ω
13 lis 17:12
Rysiu22: 3/4=2/12+3/12+6/12=1/6+1/4+1/2
ale tez 3/4=2/4+1/4=1/2+1/4
25 mar 00:36