matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
c
asd:
∫e
x
−e
−x
=
23 sty 15:15
Jerzy:
= ∫e
x
dx − ∫e
−x
dx
23 sty 15:17
asd:
a jak wygladac bedzie ta 2 całka dalej ?−e
X
?
23 sty 15:20
Jerzy:
∫e
−x
dx = − e
−x
+ C
23 sty 15:22