matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ca
asd:
∫1−x
2
dx ?jak rozwiazać
23 sty 14:42
Jerzy:
= ∫1*dx − ∫x
2
dx = .... ?
23 sty 14:42
Waldek:
∫1 dx − ∫ x
2
dx + C= x−1/3*x
3
+ C
23 sty 17:37