matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz całkę prez podstawienie.
kiko:
tgx
oblicz całkę przez podstawienie: ∫
=
sin2x
Pomocyyyy!
23 sty 00:43
Adam:
=(1/2)tgx+c
23 sty 00:50
piotr:
sinx/cosx
1
=
2sinxcosx
2cos
2
x
23 sty 08:57