matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równie rózniczkowe
Michal:
równie rózniczkowe mam problem z wyliczeniem jaki to typ ? i co zrobić z tym x'
https://zapodaj.net/44618f9f12a37.jpg.html
21 sty 21:45
Michal:
jest ktoś w stanie coś podpowiedzieć
21 sty 22:59
karty do gry :
Jeśli y = y(x) to x' = 1 Jeśli x = x(y) to y' = 1 Przynajmniej tak mi się wydaje.
21 sty 23:02