20 sty 12:08
Pytający:
I w czym problem?
20 sty 13:23
:/: W rozwiązaniu?
20 sty 13:34
Pytający:
Ile masz wejść?
Ile masz wyjść?
Ile masz stanów wejściowych do zakodowania?
20 sty 13:37
:/: To jest całe polecenie do zadania
20 sty 13:41
Pytający:

I
k // k−te wejście
O
k // k−te wyjście
I
9I
8I
7I
6I
5I
4I
3I
2I
1I
0 → O
3O
2O
1O
0
0000000001 → 0000
0000000010 → 0001
0000000100 → 0011
0000001000 → 0010
0000010000 → 0110
0000100000 → 0111
0001000000 → 0101
0010000000 → 0100
0100000000 → 1100
1000000000 → 1101
O
3=I
9+I
8
O
2=I
9+I
8+I
7+I
6+I
5+I
4
O
1=I
5+I
4+I
3+I
2
O
0=I
9+I
6+I
5+I
2+I
1
20 sty 13:50