48/2(9+3)
Zygmunt I Stary: Znajdż rozwiązanie (kolejność wykonywania działań: mnożenie bez znaku mnożenia; / jako kreska
ułamkowa lub ":") dla = 2 i dla = 288.
18 sty 11:28
Satan: | | 48 | | 48 | |
To jest niezrozumiałe. Jak mamy to intepretować? Jest |
| czy |
| (9+3)? |
| | 2(9+3) | | 2 | |
Dodatkowo jak można coś tutaj podstawić? Piszesz "dla = 2", dla czego, jakiego argumentu? To
jest całkowicie bez sensu.
18 sty 11:51
slim shady: im zonin' off of one joint
18 sty 12:01
Zygmunt I Stary: @Satan Chodziło o znalezienie interpretacji, dla której wyjdzie wynik 2 lub 288.
18 sty 12:01