MAX: proszę orozwiązanie. Graniastosłup , którego podstawą jest trapez o podstawach 10 cm. i
22cm. oraz wysokości 8cm. , ma pole powierzchni bocznej równe 360 cm.2 .Oblicz pole
pow. tego graniast.
12 lis 18:34
coco:
P
c = 2 P
p + P
b
P
b = 360 P
p =1/2* (a+b) *h
podstaw dane i wsaw do P
c ( oj



leniuszku

12 lis 18:38
daaa:
5 mar 19:31
ppp: ∞
6 mar 15:39
...: ej co sie pytasz . chyba chodzisz do szkoły,. to tam moim zdaniem cię uczą . To weź sie
za nauke ty zgniły tumanie a nie pytaj się głupkowato ....
18 mar 20:17
...: ej co sie pytasz . chyba chodzisz do szkoły,. to tam moim zdaniem cię uczą . To weź sie
za nauke ty zgniły tumanie a nie pytaj się głupkowato ....ππΩδ
18 mar 20:18
...: ej co sie pytasz . chyba chodzisz do szkoły,. to tam moim zdaniem cię uczą . To weź sie
za nauke ty zgniły tumanie a nie pytaj się głupkowato ....ππΩδ
18 mar 20:18